Fick hjälp med trädgården

Nu är hösten här och det är den tiden på året då trädgården ska göras i ordning inför vintern. Jag älskar min trädgård och det är rena rama meditationen att få ägna sig åt trädgårdsarbete. Men så här är det, att mitt i sommaren insjuknade jag i Covid-19 och jag har tappat all energi och ork. Så i år har jag tagit hjälp av ett företag som heter Lejonassist som är ett företag inom trädgård och trädgårdsarbeten i Lund med omnejd. De har varit här ett par gånger redan och klippt träd och buskar och gräsmattan, och om några dagar kommer de hit ännu en gång. Men nästa gång ska de städa min villa för även städning är en service som det går att få hjälp med av Trädgårdsassist. Jag är tacksam till att det finns ett företag inom städning och även trädgårdsarbeten här i Lund, för när inte jag har ork eller kraft så föredrar jag att vända mig till ett företag i stället för att belasta mina vuxna barn eller mina vänner. Ni vet ju hur det är att alla har nog med sig och sitt, och jag vill verkligen inte vara en belastning för någon. Jag kan bara säga att medarbetarna hos Lejonassist gör ett bra jobb och det märks med en gång att de har kompetens inom både trädgård och städning. Så jag hoppas därför att ni som kanske behöver hjälp med era trädgårdsarbeten i Lund eller med städningen ska ta och kontakta Lejonassist och sedan även låta dem hjälpa er. Nu hade jag inget med som jag ville dela med er om just Lejonassist, men det kommer ett inlägg till om en liten stund som ni är välkomna att läsa ifall ni känner för det.